Başkan Arslan, Kamu kurum ve kuruluş, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek hem partisini tanıtıyor hem de Bayramiç için yapılacak projeleri paylaşıyor. Başkan Arslan, “Her bir arkadaşımın bir İl Yöneticisi gibi çalıştığı Bayramiç’te çalmadık kapı bırakmayacağız. Partimizin başarılı olabilmesi için üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızın refahı için çalışacağız” dedi.

Türk siyasi tarihinin önemli simgelerinden biri olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu liderliğinde kurulan Büyük Birlik Partisi, Mustafa Destici Genel Başkanlığında Ülke genelinde çalışmalarına devam ediyor.
Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nin kararı ile Bayramiç Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevine, merkez kararı ile Bayramiç Havadis Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Bahattin Arslan getirildi.
İlçe Teşkilatlarını da aktif hale getiren partide 10 Ocak’ta Bayramiç İlçe Başkanlığına Arslan yönetimi ile birlikte sahaya inerek İlçede ve il genelinde hem vatandaşın nabzını yokluyor hem de partisinin projelerini ve çalışmalarını tanıtıyor.

Başkan Bahattin Arslan “Çanakkale İl Teşkilatımızın desteği, Genel Başkanımızın teveccühü ile Bayramiç Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum. Göreve geldiğimiz 10 Ocak itibari ile sahaya inmeye başladık, Kamu Kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ederek partimizin çalışmaları ve politikaları hakkında bilgiler aktarıyoruz. Her bir arkadaşımın bir İl Yöneticisi gibi çalıştığı Bayramiç’te çalmadık kapı bırakmayacağız. Partimizin başarılı olabilmesi için üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızın refahı için çalışacağız” dedi.

Dilek Akşen