CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Nahit Eren görevinden istifa etti.
 
Seçimlere doğru hızla yaklaşırken partilerde istifalar ve görevlen almalar devam ediyor. Gelecek Partisi, AK Parti’de olduğu gibi CHP’de değişim yaşanıyor. Kısa süre öne Gelecek Partisi İl Başkanı değişti, AK Parti Merkez İlçe Başkanı görevden ayrıldığını sosyal medya sayfasında duyurmuştu. Aynı şekilde CHP Merkez İlçe Başkanı da değişmişti. Değişim CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile devam etti.
 
15 Mart 2020 tarihinden bu yana Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığını sürdüren Nahit Eren, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Partinin kulislerinde uzun süredir dolaşan istifa iddiasının ardından Eren, sosyal medya hesabından ‘Bayrak Değişimi’ başlığı altında paylaşım yaparak 2 yıllık görevini sona erdirdiğini duyurdu.
 
Eren’in paylaşımında, “Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 2 yıldır büyük bir onur ile yürüttüm. İlerleyen süreçte yıpranmamış, yorulmamış ve örgütümüze taze kan olacak dinamik bir gençliğin bayrağı devralması için görevimden istifa ediyorum.  Siyaset ömürlük bir mücadele. Daha önümüzde emeğimiz ile işleyeceğimiz çok uzun yıllar var. İktidar yolunda sade bir nefer olarak partimiz için yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.  Kalpaksız Kuvvacı’ya selam olsun! Saygılar…” ifadeleri yer aldı.
 
Arzu Baladur