AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve il yönetimiyle birlikte mazbatasını aldı. Makas, ‘’69 bin üyemize ait olan mazbatamız ile birlikte teşkilatlarımızın, devletimizin; 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda sahaya inip hep birlikte çalışacağız’’ dedi.

AK Parti il kongresinde güven tazeleyerek il başkanı seçilen Naim Makas, partinin il yönetimiyle birlikte Çanakkale Adliyesi’nde mazbatasını aldı. Makas, mazbatasını aldıktan sonra, ‘’Çok kısa bir süre önce teşkilatlarımızın katılımı ile tüm Türkiye’mizde gerçekleştirmiş olduğumu kongre sürecinde Çanakkale’mizdeki il kongremizi de gerçekleştirmiş olduk. Kongreye tüm teşkilatlarımız ve delegasyonlarımız yüksek katılımla katılım sağladılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan telekonferans ile salona bağlanarak bizlere eşlik etti, teşrif etti. Biz bu kongre sonucunda gerçekleştirdiğimiz program neticesinde değerli il yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, teşkilatlarımız ile beraber bugün mazbatamızı aldık. Bu mazbata 1 yıl önce göreve başladığımız günden bugüne değin heyecanla, coşkuyla, büyük bir emekle gayretle sahada çalıştığımız bu 1 yıllık sürecin aslında tam manasıyla büyük Türkiye’mizin,  en güçlü teşkilatlarına sahip AK Parti’mizin Çanakkale’deki 8 bin genç kardeşimizin 29 bin hanım kardeşimizin, arkadaşımızın, 69 bin üyemizin mazbatasıdır’’ dedi.

‘’2023, 2053, 2071 HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ’’
Makas, ‘’Bu mazbata ile beraber ne kadar büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Bizler partimizi 2023 ve 2024 seçimlerine hazırlayacak olan bu teşkilatı, teşkilatlarımız ile beraber şehrimiz genelindeki yaklaşık bin 400 sandığa, 12 ilçeye, 11 beldeye, bütün sokakları, caddeleri adeta AK Parti teşkilatının nasıl çalıştığını göstereceğiz ve sokakları, sandıkları nakşedeceğiz bu anlamda. Bizler teşkilatımıza güveniyoruz. 69 bin üyemize ait olan mazbatamız ile birlikte teşkilatlarımızın, devletimizin; 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda sahaya inip hep birlikte çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

Arzu Baladur