Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, kuruma hibe ve satın alma yoluyla kazandırdığı araçlar ve iş makineleri ile belediyenin makine-araç parkını büyütmeye devam ediyor.
Başkan Özacar, kurumuna son olarak biri hibe diğeri satın alma yoluyla olmak üzere kepçe ve binek araç kazandırdı. Devlet Malzeme Ofisinden 215 bin TL’ye satın alınan 2017 model 4x4 kazıcı-yükleyici kepçe Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne dahil edilirken, hayırsever bir vatandaş tarafından hibe edilen binek araç da ana hizmet binasındaki birimlerin hizmetinde kullanılacak.
Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan ve Su Kanalizasyon Müdürü Eray Aydın’la birlikte belediye ana hizmet binasının önüne getirilen yeni kepçe ve araçla ilgili açıklamada bulunan Başkan Özacar, hızla büyüyen ve gelişen ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için alınan yeni araçların hizmet kalitesini arttıracağına inandığını ifade etti.
Belediye Başkanı Özacar, görevde bulunduğu 2009 yılından bu yana gerek kurumun kendi bütçesinden gerekse hibe yoluyla Gelibolu Belediyesi’nin araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, “Bu kepçe ve binek aracımızla birlikte hizmet dönemimizde ilçemize kazandırdığımız iş makinesi ve araç sayısı toplamda 30’a ulaşmıştır. Gelibolu’ya hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi