Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bahar Şenlikleri geleneksel açılış töreni Anafartalar Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Birbirinden farklı etkinlikler ve konserlere tanık olacak bahar şenliklerinin geleneksel açılış törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Protokolü, ÇOMÜ Yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, “üniversite olarak her şeyi öğrencilerimiz için yapıyoruz” söyleyerek başladığı konuşmasında “Bugün resmi Bahar Şenlikleri açılışımızı yapıyoruz. Hazırlık süreci ve organizasyon aşamasında iç ve dış paydaşlarımızın emekleri çok büyük. Bugün itibariyle Anafartalar yerleşkesinde şenlikler başlıyor. Tüm öğrenci arkadaşlarımızı etkinliklerde aktif olarak yer almalarını diliyorum” dedi.

 

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencilerinin şarkı ve dans performansları, Unicar ve DJ performansı ile devam eden açılış programında; spor ve bahar şenliklerinde katkı sunanlara teşekkür belgeleri takdim edildi ve öğrencilerle pasta kesimi gerçekleştirildi.

Kaynak: ÇOMÜ