Gümüşçay Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nin yeni muhtarı Özkan Sert, görevinin başında eğitime verdiği önemi gösteren anlamlı bir adım attı. Sert, muhtarlık maaşını Gümüşçay Atatürk İlk ve Ortaokulu'na bağışlayarak öğrencilere unutulmaz bir sürpriz yaptı.

 

Bu anlamlı bağış, öğretmenleri ve öğrencileri sevindirdi. Yapılan bağışın, Zeka Oyunları, TÜBİTAK yarışmaları ve okul sporları gibi öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmeye yönelik alanlarda kullanılacağı belirtildi. Okul Müdürü Müge Pehlivan, öğrenciler ve öğretmenler adına Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özkan Sert’e teşekkürlerini iletti.

 

Muhtar Özkan sert; “ insani değerler her şeyden daha önemli. Gençlerimizin, öğretmenlerimizin her zaman yanındayız.” İfadelerini kullandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, bu tür girişimlerin eğitime olan desteği artırdığını ve örnek teşkil ettiğini belirtti. Bilen, tüm öğrencilerin becerilerini geliştirebileceği eğitim ortamlarının oluşturulmasının hedeflendiğini vurguladı.

 

Gümüşçay Atatürk İlk ve Ortaokulu’nda  gerçekleşen toplantıya Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, okul müdürü Müge Pehlivan, okul aile birliği başkanı Ayşenur Korkmaz ve basın mensupları katıldı.

 

Muhtar Özkan Sert’in eğitime olan bu önemli katkısı, toplumun genelinde takdirle karşılandı. Eğitim alanındaki desteğin artması ve örnek oluşturan bu tür girişimlerin çoğalmasıyla, daha iyi bir eğitim ortamı oluşturulması hedefleniyor

 

Haber Merkezi