Ayvacık'ta gerçekleştirilen bu iftar programı, partililerin yanı sıra bölge halkının da yoğun ilgisini çekti. Programa katılım sağlayanlar arasında Ayvacık Kaymakamı Salih Sak da yer aldı. Ayrıca, rekabeti bir kenara bırakarak iftar programına CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Bayram ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ersan Sezer gibi isimler de katıldı.

İftara katılan MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, “Bu akşam İftarımızı MHP Ayvacık İlçe Başkanlığımız uhdesinde MHP Ayvacık Belediye Başkanımız Muharrem Sahin’ in düzenlediği, Necmettin Ötün Hoca ile Lapseki İlahi Grubunun organizasyonuna katıldıkları İftar Programında açtık. İftarımıza teşrifleri ile bizleri onurlandıran tüm Ayvacıklı Hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi. 

İftar programında bir konuşma yapan MHP Ayvacık Belediye Başkan Adayı Muharrem Şahin ise “Bu akşam iftar yemeğimizde bizlerle birlikte olan Ayvacık Kaymakamımız Salih Sak'a, MHP İl Başkanımız Ali Tuğrul Yıldırım'a, Ayvacık Belediye Başkanımız Mesut Bayram'a, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ersan Sezer'e, tüm kamu-kurum çalışan ve müdürlerimize, katılımlarını esirgemeyen tüm Ayvacıklı hemşehrilerime ve hava muhalefetinden dolayı bu akşam bizimle olamamasına rağmen desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Tekrar ve tekrar söylüyoruz, siyaset için değil Ayvacık için geliyoruz!” dedi.

Arzu Baladur

Foto: BHA