Troya Müzesinde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk Göçoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü personeli, Tevfikiye, Çıplak ve Kumkale köy kadınları katıldı.

 

ŞÖNİM Müdürü Nuray Gümrükçü tarafından yapılan açılış konuşması ile başlayan programda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.

 

Yapılan konuşmaların ardından;  Serbest dalışta, 5 dünya rekoru elde eden Milli Sporcu Derya Can, Çanakkale Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatif Temsilcisi Ayfer Baykal, Çocuklar Karate Avrupa Şampiyonu ve Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü Milli Sporcusu Beyza Aakkaya, Kalafat Süt Sığırı Yetiştiricisi Vahide Yetim, Akköy Seramikçi Kadın Temsilcisi Emine Türker ve Çıplak Köyü kadınlarının yaptığı çalışmalarla ilgili Çıplak Köyü Muhtarı Ufuk Göçoğlu tarafından yapılan konuşmalarla Kentimiz Örnek Kadınlarının başarı öyküleri Tevfikiye, Çıplak ve Kumkale köylerinde yaşayan kadınlara anlatıldı.

 

Yapılan konuşmaların ardından katılım sağlayan örnek kadınlara ve temsilcilere Vali Yardımcısı Hakkı UZUN tarafından plaket takdim edildi.

 

Çıplak Köyü kadınları tarafından yapılan ikramların ardından Tevfikiye Köyü ve Çıplak Köyü kadınlarının yaptığı el emeği ürünlerinin bulunduğu stantlar ziyaret edildi. 

Kaynak: Valilik