Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Bağımlılıkla Mücadele” etkinliğine; Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Çanakkale Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köseoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ÇÖMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

 

Yapılan konuşmaların ardından, Yeşilay tarafından düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği 7. Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışmasında birinci olan “Günlük” isimli kısa filmin gösterimi izlendi.  

 

Ardından; Günlük” isimli kısa filmi ile 7. Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışmasında birinci olan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri; Onur Gemici, Baha Senar ve Zeynep Sude Yüksel'e ödülleri ve belgeleri, Vali İlhami Aktaş, ÇÖMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve Çanakkale Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köseoğlu tarafından verildi. 

 

 “Bağımlılıkla Mücadele” etkinliği Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak moderatörlüğünde; Çanakkale Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köseoğlu, Psikiyatr Dr. Öğr. Üyesi Ali Emre Şevik, Polis Memuru Narko Rehber Atalay Taşdemir, Sosyal Hizmet Uzmanı Merve İnan Altaç’ın konuşmacı olarak katıldığı panelin ardından sona erdi.      

Kaynak: valilik