Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda ÇTB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Bayramiç Ziraat Odası Genel Sekreteri Gülçin Zeybekoğlu, Borsa Genel Sekreteri Sevcan Elver ve Elzem Et Firma Sahibi İpek Kıyak yer aldı.

Görüşmede öncelikle Çanakkale Ticaret Borsası ve Borsanın sekreteryasını yürüttüğü TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışma ve faaliyetlerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

“YARININ ÖNDERLERİ VE MİRASÇILARI GENÇLER OLACAKTIR”

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, "Çanakkale Ticaret Borsası olarak, her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye büyük önem veriyoruz. Çünkü biz gücümüzü ve heyecanımızı siz gençlerden alıyoruz. Tarım şehri Çanakkale’mizde sizlere büyük rol düşmekte. İnanıyoruz ki sizler de bayrağı devraldığınız da çok daha ilerilere taşıyacaksınız. Yapacağınız proje ve çalışmalarda sizlerin yanında olmaya ve sizlere destek olmaya hazırız” dedi.  

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, Borsa Başkanımız Abdullah Deniz başkanlığında Çanakkale Genç Ziraat Mühendisleri Platformu üyeleri ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduk. Platform Başkanı Münir kardeşimiz ayrıca GGK İcra Komitesi Üyemiz. İcra Komitesi Üyelerimizin böyle farklı alanlarda öne çıkmaları bizlerin de gücünü arttırmakta. Kendilerine ziyaretleri için TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çanakkale Genç Ziraat Mühendisleri Platformu Başkanı Münir Özsüer, Çanakkale Ticaret Borsamızın Değerli Başkanı Abdullah Deniz’e ve GGK İcra Komitesi Başkanımız Emrah Kuru’ya ev sahipliğinden dolayı Çanakkale Genç Ziraat Mühendisleri Platformum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Çanakkale Genç Ziraat Mühendisleri Platformu çalışma ve faaliyetlerimiz, ayrıca destek almak istediğimiz sosyal projelerimiz adına bir sunum gerçekleştirdik. Kendileri çalışmalarımız için bizlere desteğini açıkça ifade etti. Borsamızın ve Genç Girişimciler Kurulumuzun yanımızda olması bizler için çok kıymetli.”dedi.

Toplantı, karşılıklı soru-cevap bölümleri ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Haber Merkezi