Rehber eşliğinde şehitlik ziyareti yapan vatandaşlarla şahitlikte bir araya gelen, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin ve İl Genel Meclis üyesi Halil Özer  şehitlik ziyareti yapan vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdler.

Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk” İç işleri bakan yardımcımız Bülent Turan’ın destekleriyle, Lapseki kaymakamlığı, Lapseki belediye başkanlığı ve Muhtarlar derneği güç birliği içerisinde, siz değerli vatandaşlarımızın hepsi şehitliğimizi görsün Cumhuriyetin100.yılında Şehitlik yolunda projesi kapsamında, ilçe merkezi, beldeler ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı şehitlik ziyaretine götürüyoruz"dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Cumhuriyetimizin 100.yılında Şehitlik yolunda projesi kapsamında yapmış olduğumuz projenin uygulamasına geçtik. Şu anda ilçemize bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı şehitlik ziyaretini rehber eşliğinde yapıyorlar burada dualarını yapıyorlar ve tekrar köylerine götürüyoruz. Köylerimiz tamamlandıktan sonra ilçe merkezinden de vatandaşlarımızı şehitlik ziyaretine götüreceğiz. Şehitlik ziyaretini bir proje kapsamında yaptık. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum ilişkiler müdürlüğü projesi olarak Muhtarlar Derneği, Lapseki  Kaymakamlığı ve Lapseki Belediyesi Katkılarıyla yaptığımız ortak proje hayata geçti. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Biz bu gün bu topraklarda özgürce yaşıyorsak, burada ülkemizde rahatça yaşıyorsak bu şehitlerimizin sayesinde tüm vatandaşlarımızın şehitliğe gelerek onlara bir dua etmesi için bizde bu projeyi yaptık tüm Lapsekili vatandaşlarımızı, köylerimizdeki ve beldelerdeki vatandaşlarımızı şehitlik ziyaretine bekliyoruz”dedi.

 

BHA