Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda mücadele eden  J&M Çanakkale Belediyespor, Ligin ikinci yarısının ilk maçında grup ikincisini konuk etti. Çıktığı 10 maçta ligde en çok basket atan takım konumunda olan Çanakkale temsilcisi, evinde  ağırladığı İzmir Asilada Ege Gelişim Basket’i 83-66 mağlup ederek namağlup ünvanı ile zirvedeki yerini korudu.

Birbirinden güçlü takımların yer aldığı Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunda mücadele eden J&M Çanakkale Belediyesporun yıldızları her geçen gün daha çok parlıyor. Çıktığı 10. Maçını da kazanarak C Grubunda namağlup zirvedeki yerini alan J&M Çanakkale Belediyespor 908 sayı üreterek Ligin en çok basket atan takımı olurken yediği 490 basket ile de en az sayı veren takım oldu.  20 puanla zirvede yer alan Çanakkale temsilcisi hafta sonu en yakın rakibi, grup ikincisi  İzmir Asilada Ege Gelişim Basket’i ağırladı.

Evinde ağırladığı grup ikincisi İzmir Asilada Ege Gelişim Basket’i   ezici bir üstünlük ile sahadan adeta silen J&M Çanakkale Belediyespor çıktığı 10. Maçını da galibiyetle kapatarak   puanını 20’ye yükseltti.  Grubun en çok basket atan takımı olan Çanakkale Belediyespor 10 maçta 908 sayı üretirken, potasında sadece 490 sayı gördü.    J&M Çanakkale Belediyespor namağlup yoluna devam ettiği İkinci yarının ilk mücadelesinde taraftarlar da tribündeki yerlerini aldılar.  Taraftarlar arasında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da yer alarak takımını destekledi.

Mine Yel