Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü ve Çanakkale Doğa koruma ve milli parklar şube müdürlüğü ortak girişimleriyle açılan kurs sonucunda kursu tamamlayan 16 kursiyer Belgelerini düzenlenen törenle verildi. Avcılar kıraathanede gerçekleşen programa, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK parti İlçe Başkanı Hasan Engin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Lapseki Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Saffet Sargut ve avcılar katıldı.

 

Belge dağıtan Başkan Yılmaz, “Yeni avcılık belgesi alan genç kardeşlerimiz sizlerden ricam avcılığı bir spor olarak yapmanız bunun yanında doğayı korumanız ve en önemli de atış yaparken çok dikkatli olmanız. Yeni avcılık belgesi olan arkadaşlarımız avlanırken aman dikkatli olun şeklinde kısa bir konuşma yaptı.  

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Çelik” Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve  Doğa koruma ve milli parklar şube müdürlüğü ortaklaşa ilçemizde her yıl talep olduğu takdirde  avcılık kulübümüzle ilçemizde her yıl birkaç tane avcılık kursu açıyoruz. Yine böyle bir kursu açmıştık kursiyerlerimizden kursu başarıyla bitiren kursiyerlerimize bu akşam belgelerini veriyoruz hayırlı olsun” dedi.

 

Arzu Baladur

Foto: BHA