Çanakkale Eczacılar Odası yönetimi, sağlık kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Çanakkale Eczacılar Odası, ziyaretler çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz'ı ziyaret etti. Ziyarette eczacılar odası faaliyetlerini ve sektöre dair güncel konuları paylaşarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz,  "Bizler hastalarımızın ilaca ulaşması, ilaç raporlarında yaşadıkları zorluklar konusunda hiç bir sorunla karşılaşmaması için, sağlık hizmeti sunumumuzda ve ilaç sektöründe özel bir öneme sahip siz eczacılarla çözüm odaklı her türlü işbirliğine hazırız. Böyle faydalı ziyaretlerin devamının gelmesini her zaman bekliyoruz” dedi.

Başkan Ecz. N. Jale Karaata ise, "Çabamız hastalarımızın ve halkımızın en yakın sağlık danışmanı olan eczanelerden olabildiğince faydalanmalarıdır. Gerek eczanelerimizden gerek hastanenizden insanların ilaca kolay ulaşması için odamız hastaneniz ile her zaman iletişimdedir. ÇOMÜ Hastanesinin çevresinde eczane bulunmaması sorununun da en kısa sürede çözüme ulaşmasını diliyoruz. Kurumlar arası sıcak diyalogların her zaman fayda sağladığına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Atakan Alkış

Foto: BHA