Çanakkale’nin önemli bir nüfusunu oluşturan ÇOMÜ öğrenciler, kendi bünyesinde bir çok öğrenci topluluğu da barındırıyor. Bu toplular, ÇOMÜ) Öğrenci Topluluk Tanıtım Günleri’ne katıldı.  ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan ÖSEM binası önünde gerçekleştirilen Topluluk Tanıtım Günleri etkinliğine Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu ile birlikte öğrenci topluluklarının stantlarını gezen Başkan Gökhan, topluluk çalışmaları hakkında bilgi aldı. Etkinlikte Öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Gökhan, talepleri de dinledi.

BELEDİYE DE STAND AÇTI

Tanıtım günlerinde her topluluk açtığı stantta yapıkları çalışmaları anlattı. Çalışmalar öğrencilere anlatılarak kendilerine katılması da istendi. Toplulukların çalışmasını beğenen öğrenciler aynı zamanda üye de yapıldı.

Öte yandan, tanıtım günleri etkinliğinde Çanakkale Belediyesi de stant açtı. Öğrenciler standı ziyaret ederek, belediyenin öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu.

Mine Yel

Foto:BHA