Cumhuriyetin ilanının 100. yıl yıldönümünü çerçevesinde J&M Çanakkale Belediyespor Kadın basketbol takımı ev sahipliğinde özel turnuva düzenlendi.. 100. Yıl Kadınlar Basketbol Turnuvası, 24-26 Ekim tarihleri arasında, Anafartalar Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Turnuvada, farklı şehirlerden gelen güçlü takımlar mücadele ediyor.

 

Türkiye'nin Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarına büyük bir coşku katarken, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. 100. Yıl Kadınlar Basketbol Turnuvası’nda  J&M Çanakkale Belediyespor Kulübü, İstanbul Panterleri SK, İzmir Fundamental İzmir Basketbol SK, Kainat Holding Kırklareli Fen bilimleri Okulu takımları mücadele edecek. Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlenen bu turnuva, basketbol tutkunlarının büyük ilgisini çekecek ve sporun heyecanını yaşatacak. Her biri kendi alanında başarılı olan takımlar, bu özel etkinlik için sahaya çıkacaklar. Bu dört takım, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına unutulmaz bir müsabakaya imza atacaklar.

 

Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak düzenlenen bu basketbol turnuvası, bölgedeki ve ülkenin dört bir yanındaki basketbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Hem yerel hem de ulusal düzeyde spor tutkunlarını bir araya getirecek olan turnuva, sporun dayanışma ve rekabetin bir arada yaşandığı güzel bir örnek olacak.

Dün  saat 13:00 Kainat Holding Kırklareli Fen bilimleri Okulu– İzmir Fundamental İzmir Basketbol SK, saat 15:00’te de J&M Çanakkale Belediyespor Kulübü- İstanbul Panterleri SK karşılaştı.

Bugünkü progmram ise şöyle; 16:00 İstanbul Panterleri SK - Kainat Holding Kırklareli Fen bilimleri Okulu, 18:00 J&M Çanakkale Belediyespor Kulübü - İzmir Fundamental İzmir Basketbol SK

 

26.10.2023 Perşembe

13:00 İzmir Fundamental İzmir Basketbol SK - İstanbul Panterleri SK

 

Sedat Uz