Vatandaşların kafa dinlemek ve sakin bir tatil geçirmek için akın ettiği Dardanos’ta yüksek sesli müzik, konserler ve benzeri etkinlikler vatandaşlardan büyük tepki topluyor. Tüm tepkilere rağmen tatil yerine sanatçılar getirilmeye devam ediyor. Bugün de ünlü şarkıcı Bülent Ersoy geliyor. Dardanos'ta gerçekleşecek olan konserinin bilet fiyatları, vatandaşlar arasında şaşkınlık yarattı. Konser organizasyonu tarafından açıklanan bilet fiyatları, ekonomik şartlar göz önüne alındığında dudak uçuklatan rakamlara ulaşıyor.
Konserin en üst düzey bilet seçeneği olan "ikramlı bistro bileti," tam 5 bin 750 lira olarak belirlendi. Bu fiyat, konseri daha özel ve ayrıcalıklı bir deneyimle izlemek isteyenler için sunulan bir seçenek olarak öne çıktı.
Yemek ikramlı bilet seçenekleri ise farklı kategorilere ayrılmış durumda. İkinci kategori yemek ikramlı bilet fiyatı 4 bin 117 lira iken, üçüncü kategori yemek ikramlı bilet ise 3 bin 529 liradan satışa sunuldu.

Konser biletlerinin normal ve ikramsız versiyonu da bulunuyor. Normal ikramsız bilet fiyatı ise 402 lira olarak belirlendi.

Bilet fiyatlarının yüksek olması vatandaşlar arasında polemiklere neden oldu. Özellikle mevcut ekonomik koşullar göz önüne alındığında, bir konser bileti için talep edilen bu yüksek rakamlar, bazı kesimler tarafından eleştirilere yol açtı.

Atakan Alkış