Rektörlük Şehir Ofisinin açılışı ile birlikte başlayıp, beş gün boyunca devam eden organizasyonda ÇOMÜ’nün tüm akademik birimleri stant açtı. Uzman kişiler, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak çok sayıda öğrenciye rehberlik ederek; üniversite hayatı, meslekler, ÇOMÜ'nün imkânları hakkında bilgiler verildiler. Ayrıca akademik birim sorumlularıyla tüm gün gerçekleştirilen canlı yayınlar ile adaylar sosyal medya hesaplarından da bilgilendirildiler.
 
Açılışından itibaren tüm şehir protokolü ile Çanakkale’nin kurum ve kuruluşlarının da desteğiyle tamamlanan ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım Günleri kapanış törenine Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Vekili Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Tanju Güdük, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı, Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özlem Uyan, Öğr. Gör. Cahit Akkaya ile birim çalışanları, dekanlar, müdürler ve tüm akademik birim temsilcileri katıldı.
 
Törende organizasyona katkı sunan herkese teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Erenoğlu tarafından takdim edildi.
 
Tören, pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Dolu dolu geçen beş günün ardından ÇOMÜ ailesi artık 2027 yılı mezunlarını bekliyor.
Haber Merkezi