Lapseki Devlet Hastanesi çalışanları öğretmenevinde düzenlenen yemekte biraraya geldi. Programa İl Sağlık Müdürü Operatör Dr. Gökhan Baştürk, Hastane Başhekimi Ömer Aydemir de katıldı. Programın açılış konuşmasını hastane başhemşiresi Naciye Güneş yaptı.
Güneş”Bugün burada birlik beraberliğimizi, ekip ruhumuzu güçlendirmek, ayrı ayrı kutlanan sağlık çalışanları haftalarını bir arada kutlamak, meslekte 25 yılını doldurmuş arkadaşlarımıza teşekkür belgelerini sunmak ve emekliliğe adım atmış olan arkadaşlarımıza plaketlerini sunmak için toplanmış bulunmaktayız hepinize afiyet olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, hastane bünyesinde çeşitli illerden gelerek çalışmaya başlayan, hekimlere, hemşirelere, ebelere, sağlık memurlarna, sağlık teknikerlere; İdari personele eczacılara, güvenlik görevlilerine, şoförlere, temizlik personellerine ve teknik ekibe kadar meslekte 25 yılını doldurmuş olanlara teşekkür belgeleri verildi.
Gecede emeklilik süresini dolduran, Özden Dirlik, Mehmet Koltuk, Hülya Öncü, Hüseyin Güzel, Kemal Uçmaz’a plaket İl Sağlık Müdürü  Gökhan Baştürk, Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Aydemir, Devlet hastanesi başhemşiresi Naciye Güneş tarafından  verildi.
 
Mine Yel
Foto: BHA