İlk olarak Yenice Kaymakamı Musa Göktaş tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Yenice Kaymakamı Musa Göktaş’tan bilgi aldı.
 
Vali İlhami Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi ve daha sonra belediyeye geçti. Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, Yenice Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
Belediye ziyaretinin sonrasında Yenice Adliyesine geçerek, Yenice Cumhuriyet Başsavcısı Halil Fevzi Erol ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ardından Yenice Adliyesinin hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu ve adliye personeline çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.
 
Ardından Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi METEM üretim atölyesini gezerek incelemelerde bulunan Vali Aktaş, METEM üretim atölyesi ve üretilen ürünler hakkında okul müdürü Muhammed Ekici’den bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş, öğretmelere ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ardından Yenice İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Muzaffer Yeşilyurt tarafından karşılandı. Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Muzaffer Yyeşilyurt’an İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.
Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanlığı sonrasında Yenice Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı merkezini ziyaret etti. Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı merkezinin sağlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alarak, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı merkezi personellerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı merkezi ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Caner Çelik ile bir süre görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Yenice İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kursunu ziyaret etti. İlçe Müftüsü Metin Güvenir’den Kur'an kursunda verilen hizmetler hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, öğrencilerle sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.
 
Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçerek İlçe Emniyet Amiri V. Başkomiser Emrah Üresin ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş, Yenice ilçesi ziyaretleri kapsamında Bitlis ilinde şehit düşen J. Komd. Er Halil Eren’in ailesini ziyaret etti.
 
Vali İlhami Aktaş, Şehit J. Komd. Er Halil Eren’in Annesi Nuriye Eren ve Babası Kemal Eren ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit Ailesine minnet duygularını iletti. Ardından Vali İlhami Aktaş, Yenice çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, esnaflara bol bereketleri kazançlar temennisinde bulundu.
 
Esnaf ziyaretlerinin sonrasında Vali İlhami Aktaş, Spor Toto sponsorluğunda yapımı devam eden Halı Saha inşaat alanında incelemelerde bulunarak, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali İlhami Aktaş, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni, Yenice Devlet Hastanesini ziyaret etti.  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Erkut ve Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Semiz tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Yenice ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri ve Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
Haber Merkezi