Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini, Üniversite Seçme sınavından en yüksek puan alarak kazanan, Tekirdağ'dan gelen başarılı öğrenci Eylül Karakurt'a, Çanakkale OnsekizMart Üniversitesi Eğitim, Sağlık ve Bilimsel Araştırma  (Esbav) Vakfı Başkanı Bünyamin Nami Tonka tarafından 10  bin TL. para ödülü verildi.
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini, Üniversite Seçme sınavından en yüksek puan alarak kazanan, Tekirdağ'dan gelen başarılı öğrenci Eylül Karakurt’a, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim, Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı tarafından 10 000 TL. para ödülü verildi. Öğrenci hem başarı belgesi hem de ödülü Esbav Vakfı Başkanı Bünyamin Nami Tonka’nın elinden aldı.
 
Törene, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan, Akademik Personel ve bu yıl kayıt yaptırmış öğrenciler ve Biga'nın saygın iş insanları ile çok sayıda konuk katılarak destek verdi. Üniversite Vakfının bu katkısını karşılık olarak da Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan, Vakıf Başkanı Bünyamin Nami Tonka 'ya bir şilt taktim edildi. Dekan Sarıdoğan, yaptığı konuşmada, yeni öğrencilerimize, Çanakkale' yi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 'ni, Fakültelerini tanıtmış ve öğrencilerinin Fakültelerinden memnuniyet oranı açısından Türkiye' nin önemli bir bilim yuvası olduğunu da. belirtti. Tören Hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona ermiştir.
 
Gülçin Akın