Aşılamanın başlamasından bu yana geçen 18 ayda Çanakkale genelinde 1 milyon 400 bin doz aşının uygulandığını açıklayan Sağlık Müdürlüğü; “Aşıya olan inancın için teşekkürler Çanakkale. Şimdi sıra hatırlatma dozlarında, okullar açılmadan 12 yaş üzerindeki çocuklarımızın aşılarını yaptıralım zamanı gelenlere hatırlatma dozlarını uygulatalım” dedi.
Korona vaka sayılarında yaz mevsimi ortalarında yaşanan yukarı yönlü hareket beraberinde korona aşısını yeniden gündeme getirmiş, hatırlatma dozları için çeşitli kurum ve kanallardan vatandaşlara uyarı yapılmıştı.
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü aşılamanın başlamasından bu yana geçen 18 ayda Çanakkale genelindeki uygulanan doz sayısını açıkladı.
Müdürlük tarafından yapılan açıklamada; “Aşılamanın başlamasından bu yana geçen 18 ayda ilimizde 1 milyon 400 bin doz aşı uygulandı. Aşıya olan inancın için teşekkürler Çanakkale. Şimdi sıra hatırlatma dozlarında, okullar açılmadan 12 yaş üzerindeki çocuklarımızın aşılarını yaptıralım zamanı gelenlere hatırlatma dozlarını uygulatalım” ifadelerine yer verildi.

Mine Yel