Lapseki Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği alt yapısı tamamlanan köylerde üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkanlığını İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, meclis üyeliklerini AK Pati İl Genel meclis üyeleri  Halil Özer ve Hasan Engin’in ve köy muhtarlarından Beybaş köy muhtarı Sadık Özdem, Gökköy muhtarı Erhan Turhan’ın temsilen görev yaptığı Köylere hizmet götürme birliği tarafından alt yapısı tamamlanan köylerde üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Lapseki’ye bağlı sahil köylerinden biri olan ve özellikle yaz aylarında nüfusu artan Kemiklialan köyünde alt yapısı tamamlanmasının ardından üst yapı kilit  parke taş döşemesine ara vermeden devam ediliyor.
Çalışmaları il özel idare müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, AK parti İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin ve köy muhtarı Akif Aktuğ ie birlikte yerinde inceleyen AK Parti İl Genel Meclis üyesi Halil Özer” Köylere hizmet götürme birliği olarak köylerimizde yaptığımız çalışmalarda alt yapıya oldukça fazla önem veriyoruz. Köylerimizde yaptığımız çalışmalarda alt yapısı tamamlanan bölgelere ara vermeden üstyapı çalışması yapıyoruz imkanlar çerçevesinde. Kemiklialan köyümüz sahil köylerimizden biri ve yaz ayların nüfus oranı oldukça fazla artıyor bu köyümüzde yaptığımız alt yapı çalışmasının tamamlanmasının ardın üst yapı çalışmasına başladık çalışmanın yapıldığı yerleri köy muhtarımız ile birlikte gezdik ve gereken incelemelerde bulunduk hayırlı olsun”dedi.
 
Haber merkezi