Bir çok alanda çalışan ve son olarak gazetecilik yapan İsmail Şen, Yalı Camiinde kılınan Cenaze Namazının ardından çok sayıda vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

İlk olarak 80’li yıllarda Doğan Caz Grubuna Baterist olarak müzik hayatın başladı, ve kısa sürede Caz Grubunun bateristi oldu Çanakkale’de bateri çalan ilk isim olarak tarihe geçerken, bir yandan da Futbolla ilgileniyordu. Grubun dağılmasının ardından  sinemada gişe memuru olarak görev yaptığı sıralarda Futbol hakemliğine girdi.  Aldığı eğitimler ve azmi ile Çanakkale ve Marmara bölgesinde yönettiği kritik maçlarla kısa sürede ün kazandı. Daha sonraki yıllarda ülkenin birçok ilinde hakemlik yaptı.
Çanakkale spor camiasında asıl iz bıraktığı yıllar ise Çanakkale Dardanel Spor Kulübü Kulüp müdürlüğünü yaptığı yıllar oldu. Dardanelspor’un  birinci ligde fırtına gibi estiği yıllarda Kulüp Başkanlığı yapan İsmail Şen,  döneminde önemli transferlere imza attı. Babacan tavırları ile Çanakkalelilerin de gönlünde taht kuran İsmail Şen, herkesin zihninde ‘Baba’ olarak kaldı.  
SPOR YAZARLIĞI YAPTI
Spor ve sanata yıllarını veren İsmail Şen,  deneyimlerini Boğaz Medya’da Okuyucuları ve izleyicileri ile paylaştı. Boğaz TV’de hazırlayıp sunduğu ‘Spor Nostalji’ programı ile Çanakkale’nin spor geçmişine ayna tuttu. Çanakkale sporuna gönül vermiş, daha sonra emekli olmuş spor adamlarını ağırlayan Şen,  yaptığı programlarla adeta Çanakkale’nin geçmişine ayna tuttu.  TV Programının yanı sıra Sırası ile Boğaz ve Vitamin Gazetelerinde köşe yazarlığı ve muhabirlik de yapan İsmail Şen, zaman zaman Çanakkale’nin sanat ve spor camiasında yaşananları köşesine taşıdı.
Önceki gün sabah saatlerinde hayata gözlerini yuman İsmail Şen,  sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Merhum İsmail Şen için Yalı Caminde düzenlenen Cenaze namazına sanat ve spor camiasından insanlar da katıldı. Cenaze törenine Çevre Eski Bakanı Hamdi Üçpınarlar,  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen,  Boğaz Medya Yönetim Kurulu İsmet Akıncı, sanat camiasından ve spor camiasından vatandaşlar katıldı.  Yalı Camin’de Merhum Şen’in ailesi taziyeleri kabul etti. İkindi namazına müteakip kılınan Cenaze namazının ardından İsmail Şen, eski mezarlıkta toprağa verildi.
Arzu Baladur