İYİ Parti’nin kurulması ile MHP’den ayrılıp bu partiye geçenlerin yuvaya geri dönüşü devam ediyor. Çanakkale’de hızlı bir çalışma içine giren MHP, hem saha çalışması yapıyor hem de partiye yeni üyeler kazandırıyor. Yuvasına dönen Kalkım Belde Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Saraç’ a da Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından düzenlenen törenle parti rozeti takıldı.
 
Çanakkale’de en fazla hareketliliğin yaşandığı partilerin başında MHP geliyor. Son zamanlarda MHP adeta Çanakkale’nin dört bir yanını karış kış geziyor. Bu hızlı çalışmaya Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MYK Üyeleri Yavuz Tellioğlu, Şahin Gürz, İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ve teşkilatlarla beraber çalışmalar yapılıyor.
Çalışmalar, hem şehir içinde hem ilçelerde hem de köylerde yapılıyor. Bu çalışmalar çerçevesinde heyet Biga Balıklıçeşme köyünün hayırına katıldı.
Biga Orman Muhafaza Memuru Osman Güler’ in oğlunun düğününe Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MYK Üyeleri Yavuz Tellioğlu, Şahin Gürz ve teşkilatlar ile birlikte katılım sağlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
ÜYE KAYITLARI DEVAM EDİYOR
 
Ziyaretler ve girişimlerde bulunan ekip, aynı zamanda partiye yeni üye kayıtları da yapıyor. Daha önce MHP’den ayrılıp İYİ Parti’ye geçen Kalkım Belde Belediyesi Meclis Üyesi Sabri Saraç, yuvasına geri döndü. Düzenlenen törenle Saraç’ın parti rozeti MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından takıldı.
Diğer katılımlar hakkında bilgi veren MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, katılımlarla ilgili şu bilgileri paylaştı, “Milliyetçi Hareket Partimize katılım sağlayarak partimize güç katan; Çan Bozguç Tarım Kredi Koop Başkanı Sn Mehmet Demir, Tarım Kredi Em. Müdürü İsmail Turalı, Kumarlar Köyü Kooperatif Başkanı Recep Okdemir ve Yönetim Kurulu üyesi Cahit Yücel, Doğancılar köyü Kooperatif başkanı Musa Tezcan, Terzialan Em. Okul Müdürü Göksel Kurt, Emekli. Baş Çv.  Zekai Akgün, Emekli işçi Erol Bozkurt, Cevdet Kunt ve gençlerimize, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Genel Merkez Heyeti ile birlikte İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Çan-Yenice Toplantımızda parti rozetimizi taktık.
Partimize güç katan Çan muhtarlarımız; Malıköy Muhtarı Yüksel Çetin, Kadılar Muhtarı Ramazan Bozkurt Emeşe Muhtarımız Hakkı Dönmez, Yaveler Muhtarımız Kazım Karabıyık’ a Çan-Yenice toplantımızda parti rozetimizi taktık.”
 
 
 
 
HATIRA ORMANI
MHP Biga İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ve fidan dikme hazırlığı yapılan Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı sahasına heyet tarafından ziyaret edilerek bölgenin durumu ile ilgili görüşler ortaya konuldu.
İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programı çerçevesinde Biga-Lapseki toplantısı Biga İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Buradaki toplantıda heyet partililerle görüşerek görüş alışverişinde bulundu.
 
Muzaffer Cirtel