Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale İl Müftülüğü personeli mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla Merkez Dumlupınar Camiinde Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerimi güzel okuma kategorisinde; Merkez Musaköy Köyü Camii İmam Hatibi Yunus Dalkıran birinci, Çan İlçesi Büyükpaşa Köyü Camii İmam Hatibi Abdulkadir Akkaya ikinci, Biga İlçesi Yeniçiftlik Köyü 2. Camii İmam Hatibi Mücahid Elyesa Örnek üçüncü oldu.

Hafızlık Kategorisinde; Biga İlçesi Bakacak Köyü Camii (İpkaiye) İmam Hatibi  Furkan Göçer birinci oldu. Yarışmaya katılan tüm personele derecelerine göre komisyon üyeleri tarafından hediyeler takdim edildi. İl Müftülüğü, Tekirdağ ve Bilecik illerinde yapılacak olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecek personele başarılar diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi