ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu Mülkiyeliler buluşması etkinliğine; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, ÇOMÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Okhan Akdur ile Prof. Dr. Pelin Kanten, STK temsilcileri, Akademisyenler, SBF Mezunları ve öğrenciler katıldı.
 
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencileri ve mezunları ile bir araya gelip sohbet etti. Ardından ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi anı defterini imzalayan Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesinin ilk emekli personeli Hatice Bereceli’ ye emeklerinden dolayı plaket verdi.
 
ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu Mülkiyeliler Buluşma etkinliği anısına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyetin katılımıyla Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Siyasal Fakültesi’nde öğrenim görürken vefat eden Samet Boztepe ve vefat eden öğretim görevlisi Doç. Dr. Berna Burcu Yılmaz adına fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinlikte bir açıklamada bulunan Vali İlhami Aktaş, böyle bir organizasyon ile kendilerini bir araya getiren ve etkileşim imkânı sağlayan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’a teşekkür etti.
 
ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu Mülkiyelilere çalışma hayatlarında başarılar dileyen Vali İlhami Aktaş, öğrencilere derslerinde başarılar diledi. ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunu Mülkiyeliler buluşması etkinliği, ÇOMÜ Müzik ve Performans Topluluğu tarafından icra edilen müzik dinletisinin ardından sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi