Ramazan ayında gece gündüz sahada çalışma yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, bayramda da bayramdan sonra da temposunu yükselterek çalışmaya devam ediyor. Makas, bir yandan ilçeleri ve köyleri ziyaret ediyor, diğer yandan teşkilat binasında konukları ağırlıyor.
  
Türkiye genelinde AK Parti’nin saha çalışmasını yeterince yapmaması ile eleştirildiği dönemde Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Ramazan ayı ile beraber çalışmalara hızlı başladı. Ramazan ayını iyi değerlendiren Başkan Makas, hergün iftarda başka yerde sahursa başka yerde göründü. Teşkilatı da hareketlendiren Makas, ilde teşkilatın saha çalışmasına adeta yeni bir ivme kazandırdı.
Başkan Makas, Ramazan ayındaki temposunu Ramazan Bayramı’nda da sürdürdü. Tam saha çalışması yapan Başkan Makas, ilçe teşkilatlarını da yalnız bırakmadı.
GELİBOLU TEŞKİLATI VE HALKA BAYRAMLAŞATI
AK parti Gelibolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İlçe Başkanı Serhad Sürücü, ilçe belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte katıldı.
ECEABAT TEŞKİLATI İLE BAYRAMLAŞTI
Bayramda gittiği yerlerden biri de Eceabat ilçemizde teşkilat tarafından düzenlenen program oldu. İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, İlçe Başkanı İlker Güven, yöneticiler, partililer ve vatandaşlar katıldı.
 
MUHTARLARI AĞIRLADI
Son zamanlarda daha çok saha çalışması yapan Başkan Makas, fırsat buldukça il başkanlığında da konuklarını ağırlıyor. Ulupınar, Kızılcaören, Bodurlar ve Akçalı köylerinin muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Makas, burada muhtarlarla görüşerek sorunlarını ve isteklerini not aldığı öğrenildi.
Arzu Baladur