Çanakkale Ticaret Borsası’na, Ziraat Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Canay Demirbel, Ziraat Bankası Çanakkale Şube Müdürü Mehmet Çimen, Çanakkale Troya Şubesi Müdürü Ali Baz ve Çanakkale Kordon Şube Müdürü Tahir Ceylan ziyaret etti.  
 
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Meclis Başkan Vekili Aslı Akgül, Meclis Üyesi Yaşar Çetin, S.S.Geyikli Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Tayfur Can, Kooperatif Üyesi Akın Kuşçu, S.S.Pıtıreli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ramazan Algül ve Genel Sekreter Sevcan Elver ziyarette yer aldı.

Başkan Kaya Üzen ve Heyeti, Ziraat Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Canay Demirbel ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet etti. Başkan Üzen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ticaret Borsasının takip ettiği projeler ve borsa çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.
Üzen ayrıca, “Ziraat Bankasının İlimizde gerçekleştirdikleri çalışmaları gayet başarılı buluyoruz. Çanakkale’deki Şube Müdürlerimiz bizlerle her zaman yakın ilişkiler içerisinde. Çanakkaleli Kobilerimize ve üreticilerimize yaptığınız çalışmalarla verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Ziraat Bankası Bölge Müdürü Canay Demirbel ise “Ziraat Bankası olarak bütün sektörleri kucaklıyoruz. Çiftçimizin yanında zaten her zaman varız. Bu yıl Tarım yılı ilan edildi. Kaynaklarımızı tarıma, tarımda modernleşmeye yönlendiriyoruz” dedi.Tarım Ekosistemi Finansmanı ile ilgili kredi paketlerine ilişkin katılımcılara bilgiler verdi. Kredi paketlerinin içeriğinde yer alan Tarım Transfer Kredisi, Güneş Enerjili Sulama Kredisi, Genç Çiftçi Kredisi, Kadın Çiftçi Kredisi, Üreten Kooperatif Kredisi ve Altın Kovan Kredisi konusunda soruları yanıtladı. Bölge Müdürü Demirbel ayrıca ev sahipliği için Başkan S.Kaya Üzen’e teşekkür ederek, Çanakkale Ticaret Borsasının çalışmalarını çok önemsediğini ve çok başarılı bulduğunu ifade etti.
 
Haber Mekrezi