Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın birlikte rol aldığı müzikli, eğlenceli, bol kahkahalı Shanette ile Jack'in komik hikayesini anlatan ‘İki Bekar’ adlı tiyatro oyunu, Çanakkale izleyicisi ile buluşuyor. Müzikal tadında kahkahalı 2 saatlik oyun, 15 Haziran Çarşamba günü saat 20.30’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İçdaş Kongre Merkezinde sahne alacak. 1. Kategori 157 lira, 2. Kategori 134,5 lira ve 3. Kategori 113 lira olan oyunun biletleri, biletix üzerinden satışa çıktı.
Duru Tiyatro'nun 10’ncu yılında Amerikan Tiyatrosunun en ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick'in yazdığı oyunu Emre Kınay sahneye koyuyor. Müzikal tadında kahkahalı 2 saatlik oyun, 15 Haziran Çarşamba günü saat 20:30’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İçdaş Kongre Merkezinde sahne alacak. 1. Kategori 157 lira, 2. Kategori 134,5 lira ve 3. Kategori 113 lira olan oyunun biletleri, biletix üzerinden satışa çıktı.
BU İLİŞKİ NEREYE GİDİYOR?
Emre Kınay Jack Fisher’i Shanette Millburn'u Evrim Alasya canlandırıyor. Arkadaşlarının çöpçatanlığıyla düğün davetinde aynı masaya oturunca başlıyor Shanette ile Jack'in komik hikayesi. Shanette adım adım izliyor Jack'i. Onun birine ihtiyacı var bir ilişkiye. Jack ise korkuyor bir ilişkiden, bağlanmaktan terk edilmekten aldatılmaktan soyulmaktan. En çok da deli olduğu kadar çatlak Shanette'ten korkuyor. Ama Shanette kararlı ve ısrarcı, vazgeçmeye hiç niyeti yok.
Arzu Baladur