Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna, 08 Nisan 2022 Cuma günü Çanakkale Sanayici ve İş İnsanları Derneği koordinatörlüğünde ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette, TÜRKONFED Proje Koordinatörü Seval Kalkan, TÜRKONFED Proje Koordinatör Yardımcısı Eda Gökalp, GÜNMARSİFED Genel Sekreteri Erdoğan Dur ile ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran yer aldı. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem, Melih Gündoğdu ve Genel Sekreter Sevcan Elver ev sahipliğinde bulundu.
Ziyarette ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran tarafından 12 Mayıs 2022 tarihinde ÇASİAD ev sahipliğinde TÜRKONFED, Visa ve UNDP işbirliğinde 30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle gerçekleşecek olan İşimi Yönetebiliyorum Projesi’ne ilişkin bilgilendirmede bulunuldu. KOBİ'lerin yeşil dönüşüm, e-ihracat, dijitalleşme, yönetim becerileri, finansal yönetim, stratejik planlama konuları ile ilgili kapsamlı bilgilerin verileceği projeye ilişkin davette bulunuldu. Başkan Kaya Üzen, Ticaret Borsası olarak Kobilerin dijital dönüşümüne ilişkin çalışmaları önemsediklerini belirterek, ÇASİAD ev sahipliğinde İlimizde gerçekleşecek projenin başarılı ve tüm kesimlere fayda sağlaması temennisinde bulundu. Ayrıca yapılacak projeye Çanakkale Ticaret Borsası olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette projeye ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Haber Merkezi