10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi,  Boğaz Medyayı ziyaret ettiler. İl Sekreteri Doğan Ateş, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ve İl Yöneticilerinin yer aldığı ziyarette CHP Heyeti Boğaz Medya bünyesinde çalışan Gazetecilerin gününü kutladı.
 Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, gazetecilerin sorunları, basın camiasının yaşadığı sıkıntılar,  sansürler ve daha birçok konu konuşuldu.  Ziyaretten dolayı Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve çalışanlar Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimine teşekkür ettiler.
Boğaz Medyayı ziyaret eden bir başka heyet ise Sağlık Sen Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Suat Özen, Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 Nolu Şube Başkanı Resul Can ve Bayındır Memur Sen Başkanı Ferhat Yavuz oldu. Sendika Başkanları  Boğaz Medyayı ziyaret ederek çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladılar. 
Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile Bir araya gelen Başkanlar, ülke gündemi Memurların sorunları ve basının memurların sorunlarını aktarmasındaki öneminin yanı sıra, yerel medyaların sorunları konuşuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Başkanlara teşekkür etti.
Arzu Baladur