Öğretmenler günü dolayısı ile Çanakkale’de veliler Atam Kreşi’nde eğitim alan çocuklarının öğretmenlerine teşekkür yazısı kaleme aldı.
 
Öğretmenlerinden çok memnun olduklarını belirten veliler, el yazısı ile çok anlamlı bir yazı kaleme aldı. Veliler öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayarak, “Ay sınıfının kanatsız melekleri” başlığı ile şu duygularını dile getirdiler, “Öğretmen kimine göre şaşkın kimine sevgi, masum gülüşlerden oluşan minik kalplerin limanı.
Bir annenin öpücü bağrına basışı kadar tatlıdır tadı. Oynadığımız oyunların mimarı küçük yüreklere büyük hayaller kurduran kaplerine sevgi dolduran atasının izinden ayrılmayandır.
 
Her şeyden önce bayrağı ve vatanı uğruna diğer sevdalardan vazgeçebileceğini öğreten küçük ellerden tutup arkasını toplayan, arkanızdayız emin adımlarla yürüyoruz. Eminiz doğru yolda olduğunuza.
Selam size ay sınıfın kanatsız melekleri, küçük kalplerin şansları, selam sana doktorların, mühendislerin yaratıcısı sevgi sana, saygı sana…
Unutmamalıdır eserinin üzerinde imzası olmaya yegane sanatkar öğretmendir. Öğretmenim her başarı senin dün, bugün, gelecek hepsi senindir öğretmenim. “
Muzaffer Cirtel