Boğaz Medya Grubu tarafından, Çanakkale’de bir ilk olarak,  14-20 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen, “Çanakkale Yeteneklerini Arıyor” isimli sosyal medya yarışmasında ÇOMÜ Müzik Bölümü öğrencilerinin yer aldığı Troia Quintet Müzik Grubu, Neşet Ertaş’ın Yolcu isimli eserine çektikleri video klibi ile yirmi bine yakın beğeni alarak birinci oldu. Uzun süren pandemi kısıtlamalarının ardından hem Çanakkale’ye gelen yeni öğrencileri motive etmek hem de Çanakkale’nin yeteneklerini halk ile paylaşmak amacı ile yola çıkan Boğaz Medya Aralık ayında yapılacak yarışmanın tanıtım çalışmalarına başladı.

Boğaz Medya tarafından Çanakkale’de bir ilk olarak gerçekleştirilen 14-20 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen sosyal medyada büyük yankı uyandıran yetenek yarışması büyük ilgi ve beğeni gördüBoğaz Medya Grubu tarafından, Çanakkale’de bir ilk olarak,  14-20 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenen, “Çanakkale Yeteneklerini Arıyor” isimli sosyal medya yarışmasında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Müzik Bölümü öğrencilerinin yer aldığı Troia Quintet Müzik Grubu, Neşet Ertaş’ın Yolcu isimli eserine çektikleri video klibi ile yüksek beğeni alarak birinci oldu.

Vokalistliğini Zerin Uydu’nun yaptığı türkünün klibinde, Elektro Gitarda Akın Mutlu,  Bağlamada Uygar İnam, Basgitarda Ozan Açıkgöz ve Bateride Ulaş Aydemir yer aldı.
1 milyona yaklaşan erişimi ve 16 bini aşkın beğenisi ile yarışmayı göğüsleyen genç öğrenciler, 26 Kasım Cuma günü yarışma ödülü olan bin 500 TL’yi ve birincilik belgelerini alacaklar. Ayrıca yarışmaya katılan diğer 17 katılımcı için de katılım sertifikası verilecek. Bir hafta gibi kısa sürede 219 bin kişinin izlediği klip ile Kasım Ayını birincisi olan Troia Quintet Müzik Grubu sosyal medyada en çok izlenen video oldu. Boğaz Medya Aralık ayında yapılacak yarışmanın tanıtım çalışmalarına başladı.

Dilek Akşen