Alparslan Çelik, Çanakkale Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu 'dört yıl önce verdiğim sözü tutmak bugün nasip oldu' sözleri ile duyurdu.

Alparslan Çelik, Çanakkale Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

"HEDEFİM KALICI ÇÖZÜMLER BULMAK"
Sosyal medya üzerinden adaylığını açıklayan Çelik; ‘’Dört yıl önce bir söz vermiştim, çok şükür bugün tutmak nasip oluyor;2022 yılının ilk aylarında yapılması planlanan Çanakkale Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimleri için Başkan adayıyım ve bu göreve talibim. Hedefim işimde de olduğu gibi üretmek ve problemleri tespit edip sorunlara kalıcı çözümler bulmaktır. Başta tüm esnaf arkadaşlarım olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.

KARDEŞ DESTEĞİ DE GELDİ
 TÜRSAB Başkanı Ahmet Çelik  de sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulunarak; ‘’Allah utandırmasın, ailen olarak bu zor ve meşakkatli yolda her daim yanındayız. Yolun açık olsun, şansın bol olsun inşallah Kardeşim.’’ diye tekrar paylaştı.

Arzu Baladur