Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü Çanakkale içerisindeki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Esnaf Odaları ve muhtarlar ile buluşan örgüt hafta sonu da Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman “Pandemi sürecinden de sanayi esnafı olarak diğer esnaflar kadar etkilenmedik” ifadelerini kullanırken fiyat artışlarının esnafı zor durumda bıraktığını dile getirdi. CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek de Hayat pahalılığı ve zamlar esnafları da çok zor durumda bırakıyor. Biz de zaten bu ziyaretimizde sizlerin yani sanayi esnafının sorunlarını dinlemeye geldik.” dedi.

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural;  Sınırlı Sorumlu Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

“ÖZLEDİK”
Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman sözlerine “Özledik” ifadesi ile başladı.

Başkan Kahraman,  “Sanayi esnafı olarak çok kötü değiliz. Ancak fiyat artışları bizi zor durumda bırakıyor. Fiyat artışlarına yetişemiyoruz. Sanayi esnafı olarak işlerimiz çok kötü değil. Pandemi sürecinden de sanayi esnafı olarak diğer esnaflar kadar etkilenmedik. Sadece 17 günlük tam kapanmada sanayi tamamen kapandı. Onun haricinde kapanmadık. Umarım Covit-19 pandemisinden en kısa dönemde kurtuluruz” dedi.

“SORUNLARINIZI DİNLMEYE GELDİK”
Ardından söz alan CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek;   Pandemi sürecinde esnafımızın belirli bir bölümü kapanmalar nedeni ile çok ciddi mağduriyetler yaşadı ama sanayi esnafı bu süreci daha hafif geçirdi. Hayat pahalılığı ve zamlar esnafları da çok zor durumda bırakıyor. Biz de zaten bu ziyaretimizde sizlerin yani sanayi esnafının sorunlarını dinlemeye geldik.” dedi.

Dilek Akşen