Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve il teşkilatı tam kadro sahadayken, milletvekili seçildiği günden beri pek gözükmeyen CHP’nin diğer milletvekili Özgür Ceylan yine kayıplarda. Çanakkalelilerin yüzüne hasret kaldığı Ceylan, sadece TBMM’ye verdiği önergelerle hatırlanıyor.
 
Resmi olarak seçimlerin 2023 yılında yapılacak olmasına karşın, partiler olası erken seçimler için hazırlıklara başladı. Milletvekilleri de ildeki teşkilatlarla beraber sahaya çıkmaya başladı. Çanakkale’nin 2’si CHP ve 2’si AK Parti olmak üzere 4 milletvekili bulunuyor. Bu milletvekilleri içinde en az sahada gözüken kişi ise CHP Milletvekili Ceylan.  Seçildiği günden bu yana onu vatandaşların içinde gören az kişi olmuştur. Basın mensuplarının da rastlamadığı Ceylan’ı sadece TBMM’de verdiği soru önergeleri ile hatırlanıyor.

BİR TEK O YOK
CHP Çanakkale teşkilatı sahaya çok hızlı giriş yaptı. Özellikle Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın Milletvekili Muharrem Erkek ile arasındaki soğukluğu çözmesi ile kentte hareketlilik başladı. Gökhan ve Erkek yanına teşkilatları da alarak her yere gidiyorlar. Her kesimle kalabalık bir şekilde görüşen teşkilat, resmen seçimlere hazırlık yapıyor gibi izlenim bırakıyor. Kayıp milletvekili olarak bilinen Ceylan, CHP’nin tam kadro sahaya çıktığı bu dönemde yine içlerinde olmaması dikkat çekiyor.  Ceylan’ın hem teşkilattan hem de vatandaşlardan uzak durması en çok merak edilen konuların başlından geliyor.

Mehmet Güler