Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  Cuma Pazarı'nda esnafla bir araya geldi, alışverişe gelen vatandaşlar ile görüştü. Pazar gezisini sosyal medya hesabında değerlendiren Başkan Gökhan; “Her şey bol ama alım gücü zayıf, insanlar tezgâhlardan gönüllerince alışveriş edemiyor.  Herkesin insanca, insani koşullarda yaşadığı bir düzen dileğiyle” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ile birlikte, Cuma Pazarı'nda esnafla bir araya geldi, alışverişe gelen vatandaşlar ile görüştü.
Tezgahları gezen ve fiyatları da kontrol eden Başkan Gökhan; “ semt pazarını ziyaretini sosyal medya hesabında değerlendirdi.
Ürünlerin bol ve çeşitli olduğunu ifade ederken ekonomik bir vurgu da yapan Başkan Gökhan;  "Cuma Pazarımızı vekilimiz ve örgüt yöneticilerimizle gezdik, esnafa hayırlı işler, hemşerilerimize iyi alışverişler diledik. Her şey bol ama alım gücü zayıf, insanlar tezgâhlardan gönüllerince alışveriş edemiyor.  Herkesin insanca, insani koşullarda yaşadığı bir düzen dileğiyle" dedi.

Mine Yel