Geçirdiği feci kaza sonucu ağır yaralanan Çanakkale 1915 Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Settar Yurdakul, kaldırıldığı ÇOMÜ Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde hayat mücadelesi veriyor.

Çanakkale 1915 Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Settar Yurdakul 5 Ekim günü gece yarısında, Aksa doğalgaz kavşağında, bir ticari taksi ile çarpışarak feci şekilde yaralandı.

Travmatik beyin hasarı yaşayan ve ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Başkan Yurdakul’un, yoğun bakım ünitesinde hayat mücadelesi sürüyor.

Motorlu kuryelerin hak arama mücadelesine destek veren, kaza geçiren kuryelere sahip çıkan Yurdakul'un geçirdiği feci kazası meslektaşlarını yasa boğdu. Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak dualarını eksik etmediklerini ve desteklerini açıkladı. Bursa Tüm Emekçi Motosikletli Kuryeler Derneği de bir açıklama yaparak,  şifa dileyerek , “sen ve senin gibi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hiçbir zaman unutma” notunu düştü.

Kazanın ardından kaçtığı iddia edilen taksici ise yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan taksicinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Arzu Baladur