Tarım, Turizm, sanayi, kültürel anlamda Çanakkale’nin en güzel ilçelerinden biri olan Biga İlçesinde her alanda yeni projeler hayata geçiriliyor. 

Önümüzdeki dönemde, Kaymakamlık, Belediye ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından hayata geçirilecek olan projeler, Kaymakam Erdinç Dolu’nun başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Tarımın yanı sıra sanayi, turizm ve kültür alanlarında da adından söz ettiren Biga’da her yıl farklı projeler hayata geçiriliyor. İlçenin kalkınması ve gelişmesi için her yıl farklı projeler hayata geçiriliyor. Bu yıl  da Kaymakamlık, Biga Belediyesi ve İlçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının  gerçekleştirileceği projeler, Kaymakam Erdinç Dolu’nun başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.  Biga Belediyesi Başkanlık Makamı Toplantı Salonunda  gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı  Bülent Erdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, SİGMA Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı İlker Kavak ve Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci katıldı. Bu yıl özellikle turizm ve tarım alanlarında hayata geçirilecek projeler değerlendirilerek fikir alışverişi yapıldı.
 
Haber Merkezi