Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya Roman Kanaat Önderleri buluşmasında roman federasyonları ile bir araya geldi. Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak da Türkiye Roman Dernekleri Federasyon Başkanı olarak Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde düzenlenen Roman Kanaat Önderleri Buluşması'na katıldı.Kılıçdaroğlu,  bu buluşmada, roman vatandaşların sorunlarını çözmenin yolunun Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçtiğini, sorunları hep birlikte çözeceklerini belirterek, “Oyunuza değil, sorunlarınıza talibiz, sorunları çözeceğiz diyerek” vaatlerini sıraladı. Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak da Roman Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı olarak buluşmada yerini aldı.
Bir süre önce, konfederasyon olarak tüm üyeler ile birlikte CHP saflarına geçeceklerini duyuran Başkan Işıldak, Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi.
Sosyal medya hesabından bir de paylaşım yapan Başkan Işıldak, " Trakya Roman Kanaat Önderleri Buluşmasına Roman Dernekleri konfederasyonu olarak katılım sağladık, Başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak" notunu düştü.
Arzu Baladur