Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği 58. Troia Festivali etkinlikleri devam ediyor. Festival Boyunca Çanakkale Sanatçılarının el sanatları Halk Bahçesinde sergilenecek.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen 58. Uluslararası Troia Festivali'nin etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 9 Ağustos günü başlayan etkinliklerin bir kısmı da Halk bahçesinde yapılıyor.

Çanakkale Belediyesinin organizasyonuyla 9-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan 58. Uluslararası Troia Festivali'nde Halk Bahçesi'nde birbirinden renkli etkinlikler vardı. Kentlilerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikler kapsamında; Yerel Emekler Etkinlikleri, Seramik Atölyeleri Performans ve Ürün Tanıtımları, Çanakkale Sanatçıları El Sanatları ve Ürünleri Stantları, Çocuk Aktiviteleri ve Şişme Oyuncaklar, Sihirli balon gösterimi, maskot bando ve animasyon programları gibi çeşitli etkinlikler kentliler ve çocuklarla buluştu.

Halk Bahçesinde yapılan etkinliklerde Çanakkale sanatçılarının el sanatları Halk Bahçesinde gün boyu sergileniyor. Çanakkaleli sanatçılar Halk Bahçesi içinde kurdukları stantlarda kendi eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor. Halk Bahçesi Yerel Emekler Etkinlikleri ise Halk Bahçesinde  18.00 ile 23.00 saatleri arasında Halk Bahçesinde yer alıyor. Halk Bahçesinde kurulan standlar festival boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Hülya Öz