58. Uluslararası Troia Festivali kapsamında ‘’Sanat Sokakta – 6 Asla Yalnız Yürümeyeceksin’’ sergileri, Çanakkale Kent Müzesi’nde ziyaretçilere açıldı

Çanakkale Kent Konseyi Sanat Sokağı Çalışma Grubu tarafından hazırlanan ‘’Sanat Sokakta – 6 Asla Yalnız Yürümeyeceksin’’ sergileri, 09 – 13 Ağustos 2021 tarihleri arasında Çanakkale Kent Müzesi’nde sergileniyor. 58. Uluslararası Troia Festivali kapsamında yürütülen etkinlik ve sergilerden yalnızca biri olan bu sergiyi, belirtilen tarihler arasında 09.00-19.00 saatlerinde ücretsiz ziyaret edebiliyor.
 
Çarşı Caddesi’nin Fetvane Sokağı ile birleştiği noktada bulunan ve girişleri ücretsiz olan Kent Müzesi’nin giriş katta bulunan geçici sergi alanında gezilebilecek sergide; çeşitli tablolar yer alıyor.
 ‘’ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN’’

‘’6 Asla Yalnız Yürümeyeceksin’’ adı altında sergilenen bu eserlerde kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddet; çeşitli görseller, tablolar ve yanlarındaki küçük yorum ve bilgilendirici metinlerle yansıtılan etkileyici bir sergi ziyaretçilerini bekliyor.
 
Arzu Baladur