İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ‘Aşı Ol Güvenle Çalış’ kampanyası hız kesmeden devam ediyor. İŞKUR Çanakkale İl Müdür Vekili Mehmet Uğur Yavuz tarafından aşı olmayan kimsenin kalmaması, büyük işletme tesislerinde çalışan kişilerin aşı hakkında şüphe duyduğu soruları cevaplanması için Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’yle birlikte işletmelere ziyarette bulunmaya devam ediyor.

Yenice’de hizmet  veren Mezre Süt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinde görev alan çalışanlar ve yöneticiler ile bir araya gelen İŞKUR Çanakkale İl Müdür Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Yenice İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte aşı olmanın önemine değindi. Mezre Süt Sanayi şirketinde çalışanlar , Yenice İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine aşı hakkında merak ettiklerini dile getirdi.

Yapılan ziyareti değerlendiren Mezre Süt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklarından Ahmet Turan Atalay, “Güzel bir çalışma teşekkür ederiz. İşletmemiz klasik peynir üreten bir fabrika günlük 50-60 ton süt çalışan bir işletmeyiz. Aşağı yukarı 40-45 personelimiz var. İŞKUR ile ortak paydaş altında çalışıyoruz. Zaman zaman projelerinden yararlanıyoruz ”dedi. Şirket bahçesi önünde çalışanlar ve Yenice İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine aşı hakkında soru sordu.

Ardından İŞKUR Çanakkale İl Müdür Vekili Yavuz, Bilgem Gıda’yı ziyaret etti. Bilgem Gıda Sahibi Alaattin Öner’le bir araya geldi. Müdür Vekili Yavuz, ‘Aşı Ol Güvenle Çalış’ kampanyası hakkında bilgi verdi. Bilgem Gıda tesislerinde çalışan görevlilerle bir araya gelerek aşı olmanın önemine değindi.

Damla Şener Okdaş