Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimliğine kimin geleceği belli oldu. Yeni başhekim, Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Keser oldu.
Lâpseki Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Hasan Keser, şu an sözleşmesinin devam ettiğini bakanlık onayı geldikten sonra göreve başlayacağını dile getirdi.
 
Öte yandan, bu yıl göreve gelen İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk’ün de, 2018 senesinde Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine getirilmiş, Lâpseki İlçe Sağlık Müdürü olarak atanmıştı.
2020 senesinde ise Biga Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine getirilen,  genç yaştaki başarıları ile adından söz ettiren Operatör Doktor Gökhan Baştürk son olarak 2021 yılında İl Sağlık Müdürü oldu.
Uzun süredir kent gündemini meşgul eden Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimliğine kimin geleceği konusunun cevabı da yine Lapseki’den gelince başarının yolu adeta Lipseki’den geçiyor dedirtti.
OP. DR. HASAN KESER KİMDİR?
2009 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Op. Dr. Hasan Keser, uzmanlık eğitimini 2016 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hastanesinde tamamladı. 2009-2011 yıllarında Sefaköy Sağlık Ocağı, 2011 2016 yıllarında ÇOMÜ Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde, 2016-2018 yılları arasında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde ve 2018-2019 yılları arasında Özel Biga Can Hastanesi görev yaptı. Son olarak ise Lâpseki Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Keser evli ve bir kız çocuğu babası.
Dilek Akşen