Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın raporunu yayınladı. Yapılan açıklamaya göre, Çanakkale’de hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz hafta yağan kar nedeniyle hava sıcaklıkları da büyük ölçüde düşmüştü. Karların erimesiyle birlikte Çanakkale’de sıcaklıklar yükselmeye başladı. Meteoroloji yeni haftanın raporunu yayınlarken, hava sıcaklıklarının artacağı öngörülüyor.

16 DERECEYE KADAR YÜKSELİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan rapora göre hafta boyunca bulutlu hava etkisini gösterecek. Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre, hava sıcaklıklarının hafta boyunca en düşük 3, en yüksek 16 derece arasında seyredeceği bilgisi verildi.

TÜM HAFTA BULUTLU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale, bu hafta bulutlu havanın etkisi altında olacak. Sıcaklık değerleri ise hafta başından sonuna kadar artacak. Haftanın en  yüksek hava sıcaklığı ise bugün 16 derece olacak. Bugün hava sıcaklıkları 4 ila 16 derece arasında seyredecek.

Arzu Baladur