Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, sabah saatlerinde yapılan son dakika açıklamasına göre, hafta sonu boyunca Çanakkale’yi terk eden sağanak yağış ve fırtınanın yeniden başlayacağı belirtildi.
Geçtiğimiz hafta Perşembe ve Cuma günleri, sağanak yağış ve fırtınalar etkili olurken hafta sonu boyunca yağışlar yerini güneşli havaya bırakmıştı. Meteoroloji yeni haftanın raporunu yayınlarken,  Marmara bölgesinde sağanak yağış ve fırtınaların tekrardan başlayacağını duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Tüm Marmara bölgesinde etkili olacağı belirtilen sağanak yağış ve fırtına için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşların dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

HAFTA ORTASINDAN SONRA BULUTLU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta yağışlı hava etkili olacak. Bugün ve yarın kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış beklenirken, Perşembe günü itibariyle yağmur yerini az bulutlu havaya bırakacak. Sıcaklık değerleri 16 dereceye kadar düşecek. En yüksek hava sıcaklığı ise 25 derece olacak. Bugün ise hava sıcaklıkları 19 ila 24 derece arasında seyredecek.
 
Arzu Baladur