Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu belde de yapılması planlanan üniversite ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Türkiye’de ilk ve tek olacak üniversite hayalimiz gerçekleşiyor.  Geyiklimize marka değeri katacak” dedi.

Göreve geldiği günden beri Geyikli’de yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Başkan Mevlüt Oruçoğlu, beldeye yapılacak üniversite için uzun süredir çalışmalarına devam ediyordu. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından açıklama yapan Oruçoğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Oruçoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de ilk ve tek olacak üniversite hayalimiz gerçekleşiyor.  Geyiklimize marka değeri katacak. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulğu ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus Bey Geyiklimize açılması planlanan Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji ve Biyogenetik Bölümü, Ziraat Fakültesi Zooteknik Bölümü ile ilgili resmi prosedürlerimiz hızlıca devam etmektedir. Geyiklimizin gelişip güzelleşmesi ve daha çok kalkınması için tüm adımları dikkatli ve hızlıca atıyoruz.”

UCUZ KONUT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beldede uygun ödeme koşullarıyla herkesi ev yapacağını daha önceden belirtmişti. Yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla çalışmaları devam eden ‘Zeytin Kent Geyikli Konakları’ hakkında bilgi verdi. Oruçoğlu, “Birinci etap 50 adet zeytin Kent Geyikli Konaklarında çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. kısa bir zaman sonra fiyatlarımız ve ödeme koşullarımız açıklanacak. Bütün geyikli sakinleri bilgilendirilecektir. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Çok uygun fiyatlarla sizleri lüks konut sahibi yapacağız” diye konuştu.

Muzaffer Cirtel