Gökçeada Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşku dolu olarak kutlanması için Gökçeadalı çocuklara Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri dağıttı.

 Hediyelerin olduğu zarfları ev ev dolaşarak çocuklara dağıtarak covid19 nedeniyle evlerde kutlanacak bayramın coşku içerisinde kutlanması dileğinde bulunan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin sosyal medyada paylaştığı mesaj ile çocuklara seslendi.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin sosyal medya hesabında Gökçeadalı çocuklara seslenerek, “Sevgili çocuklar; Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını virüs tehlikesi nedeniyle evlerinizde kutlayacaksınız. Biz de sizlerin dışarı çıkmadan bayramın mutluluğunu yaşamanız için, içerisinde Türk Bayrağı, Atatürk Posteri, Resim Kağıdı ve Kalemden oluşan armağanlarımızı evlerinize kadar teslim edeceğiz. Bu arada bizimde sizlerden bir ricamız var. Sizlere gönderdiğimiz resim kağıtlarına hayalinizdeki 23 Nisan’ı çizip tüm dünya çocuklarına armağan etmeniz ve bayrak ile Atatürk posterlerinizi camlara asmanız” diye yazdı.

Damla Şener Okdaş