Çanakkale’nin de elektriğini dağıtan Limak Enerji Uludağ Elektrik, duyarlı davranarak maske dağıttı. Genel Müdür Ali Erman Aytac tarafından bu zorlu süreçte görevlerinin başında olan gazetecilerin koronavirüsünden korunmaları için maske gönderdi
 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler, uygulanmaya devam ediyor. Bu tedbirler kapsamında birçok alanda maske takılması zorunlu kılıyor.  Devlet tarafından ücretsiz dağıtılan maskelerin zamanında ulaştırılmaması ve maske satışının da yasak olması nedeniyle bu alanda sıkıntılar yaşanıyor.
Virüsün daha fazla yayılmaması için vatandaşlar evlerine çekilirken, onları habersiz bırakmamak için gazeteciler sahada çalışmaya devam ediyor.  Gazeteciler bu zorlu görevi yaparken kendilerini korumak için ihtiyaç duydukları maskeyi de Limak Enerji Uludağ Elektrik tarafından gönderildi. Örnek olacak çalışmayı yapan Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac tarafından organize edilen maskeler basın mensuplarına ulaştırıldı. Basın kuruluşlarında çalışan sayı gözönünde bulundurularak maske dağıtımı yapılması da ayrıca dikkat çekti.
 


Kaynak: Haber Merkezi